Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Kom naar RAI Amsterdam

Van 6 t/m 10 maart 2019 ontvangen we je graag bij RAI Amsterdam. Of je nu met de auto, trein tram of zelfs op de fiets komt, RAI Amsterdam is erg goed bereikbaar.

Organiseer uw reis & verblijf

Belangrijk: Funsports Xperience RAI Hotel Services is de enige officiële hotel partner voor Funsports Xperience. Andere bedrijven die u benaderen en kamers aanbieden werken niet in opdracht van, of zijn niet gelieerd aan Funsports Xperience.

Kom voordelig met de trein naar RAI Amsterdam

Filevrij en gemakkelijk: bestel bij je toegangskaart meteen een NS dagretour. Hiermee reis je voor € 16,50 met een NS- trein naar RAI Amsterdam, geldig vanaf elk NS-station in Nederland!


Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9). Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief is € 4,00 per uur.


Funsports Xperience Hotel Services

Deelname aan een beurs of congres brengt een veelheid van activiteiten met zich mee voor uw bedrijf. Het organiseren van accommodatie en reizen kunt u dan ook beter over laten aan de experts. RAI Hotel Services heeft een schat aan ervaring en kan u bovendien tijd, geld en gemak opleveren.


Met de metro of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft u verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of u nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast uw beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.