Bekijk de coole activiteiten!

Ervaar de Pepsi Max Pool waar je kunt wakeboarden, suppen en windsurfen. Of grijp je kans om de nieuwste gear te testen van de vetste merken. Naast verschillende watersporten, kun je ook longboarden in de Landsport Area. Er is eigenlijk te veel om op te noemen!

Jump simulator


Kun jij met kitesurfen of wakeboarden al een back of forward loop? Jumps die je mooi kunt oefenen op trampoline met een bounceboard.

Slackline

Kun jij het beste je balans houden op de slacklines?

Landsport event

Meer trek in actie op het land? Probeer dan de nieuwste longboards, skateboards of BMX’en.

Waterski en wakeboard simulatorAls je nog niet eerder hebt gewaterskied, is dit de perfecte manier om de basis onder de knie te krijgen!

Kitesurf simulatorMaak jij de hoogste sprong op het droge?

Pepsi Max Pool


De pool waar je zelf kunt wakeboarden, windsurfen en SUP’pen. Neem les, test nieuw materiaal of bekijk de demo’s.

Wavesurfer


Nog nooit op een board gestaan of juist je techniek verbeteren? Test je skills op de wavesurfer, een simulator die de beste golven garandeert!

Hangout


Even bijkomen? Dan is de Telstar Surfclub de place to be. De DJ zorgt voor een lekkere tune, pak er een drankje bij en relax met je matties.

Samsung Icaros VR Chair

De Icaros is één van de nieuwste designs VR-apparaten. Wanneer je de Samsung Gear VR bril op zet en plaats neemt in de Icaros stoel ben je in een andere wereld.

Samsung Virtual Reality Simulator

Stap op de Samsung VR Simulator en surf samen met Dorian Van Rijsselberghe in de baai van Rio! Voel de details als windsnelheid en -richting!