Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Member Mugshot

Veerle Heidema

Brand Marketing Manager

v.heidema@rai.nl

020 549 31 41

06 108 57 548

Over Funsports Xperience

Van woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018 vindt de Funsports Xperience plaats in RAI Amsterdam. Het event richt zich op water en land gerelateerde funsports zoals kite-, wind-, golfsurfen, wakeboarden, skimboarden, SUP-pen, BMX en skateboarding.

Persberichten


Persaccreditatie

Journalisten kunnen persaccreditatie aanvragen via Lise Kuijpers
06-30425796 of
l.kuijpers@rai.nl

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van de Funsports Xperience 2018. De perskamer vindt u in het Europacomplex van RAI Amsterdam (ingang K - 1e etage).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische HISWA. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van woensdag 7 t/m 11 maart 2018 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Download logo's

logo full color, JPG-format logo full color, EPS-format

logo full color, JPG-format

Download

logo full color, EPS-format

Download

Beeldmateriaal