Deelnemen aan Funsports Xperience 2018

De Funsports Xperience is een nieuw event dat een breed aanbod aan funsports promoot. Voor jou dé kans om bestaande funsporters, maar ook nieuwe jonge toetreders en 'herintreders' te ontmoeten. Het is een sterk podium voor productdemonstraties en om feedback te ontvangen. Verzeker je direct van een locatie of laat je gegevens achter om terug gebeld te worden over deelname mogelijkheden.

Het event richt zich op de water gerelateerde boardsports (wind-, kite- en golfsurfen, wakeboarden, skimboarden en SUP-pen)
en landsporten zoals BMX, skateboarden, longboarden en skaten.

Top 3 redenen voor deelname aan de Funsports Xperience

Ontmoet in vijf dagen tijd duizenden funsporters. Versterk je merk(en), genereer feedback en verkoop nieuwe of overjarige producten.

Persoonlijke ontmoetingen

Deelnemen aan de Funsports Xperience geeft je de mogelijkheid om met funsports liefhebbers in contact te komen. Wat brengt jouw klanten naar je stand, waarom kopen zij je product en wat vinden zij er van? Ga in gesprek, leer jouw doelgroep kennen en profiteer van deze waardevolle informatie.

Verkopen

Veel bezoekers zullen graag hun uitrusting willen vernieuwen of uitbreiden. Leuke aanbiedingen kunnen ervoor zorgen dat je de investering voor het event direct terugverdient! Bovendien gaat het zaken doen door na de beurs, met bruikbare leads voor de rest van het jaar.

Naamsbekendheid

Voor minder bekende merken is zichtbaarheid in de markt van het grootste belang. Ook als jouw merk wel bekend is, laat je met jouw stand zien waar je voor staat en wat je de bezoekers nog meer te bieden hebt. Bovendien is de (vak)pers op de Funsports Xperience verzameld, op zoek naar nieuws: deelname is dé manier om gratis publiciteit te genereren.

Plattegrond 2018


Bekijk de plattegrond »

TARIEVEN

Vroegboektarieftot 5 oktober 2017 - Excl. BTW

HISWA leden
72,70Per m2

NIET HISWA leden € 82,70 per m2

Regulier tariefExcl. BTW

HISWA leden
82,70per m2

NIET HISWA leden € 92,70 per m2

StandbouwPer m2 - excl. BTW

42,00Basis systeembouw

62,00Luxe houtbouw


Wie waren er op de FUNSPORTS Xperience 2018 aanwezig?

vragen?

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over deelname of een origineel idee voor een activatie tijdens de Funsports Xperience, dan horen wij graag van u!


Member Mugshot

Daniëlle Smit

Cross Media Consultant

d.smit@rai.nl
020 549 11 77
Member Mugshot

Tom Mous

Sales Consultant

t.mous@rai.nl
020 549 31 19
06 317 72 598