Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Organiseer uw reis & verblijf

Belangrijk: Funsports Xperience RAI Hotel Services is de enige officiële hotel partner voor Funsports Xperience. Andere bedrijven die u benaderen en kamers aanbieden werken niet in opdracht van, of zijn niet gelieerd aan Funsports Xperience.

Funsports Xperience Hotel Services

Voor uw verblijf in Amsterdam tijdens Funsports Xperience is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven. Deze tarieven zullen binnenkort beschikbaar zijn. In de tussentijd kunt u uw verzoek per e-mail sturen.


Stuur een e-mail »

Met de trein voordelig naar RAI Amsterdam

Station RAI Amsterdam bevindt zich op het traject tussen station Duivendrecht en Schiphol en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Vanaf het station loopt u in enkele minuten naar RAI Amsterdam.


Meer informatie »

Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9). Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief per 24 uur is € 18,00.


Meer informatie »

Met de tram, metro of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het tram-, metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Tramlijn 4 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Meer informatie »

Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Meer informatie »

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft u verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of u nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast uw beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.

Beleef Amsterdam »