Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Member Mugshot

Veerle Heidema

Communicatie- en PR Manager

v.heidema@rai.nl

020 549 31 41

06 108 57 548

Over Funsports Xperience

De Funsports Xperience in RAI Amsterdam is een nieuw event dat de funsports in Nederland op de kaart gaat zetten! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen van de mooiste merken. Daarnaast ligt tijdens de Funsports Xperience de nadruk op het zelf ervaren van de Funsports en het delen van kennis en informatie. In 2017 vindt deze plaats van woensdag 8 t/m zondag 12 maart 2017.

Persberichten


Persaccreditatie

Journalisten kunnen persaccreditatie aanvragen via Marijke Kho, afdeling Press & PR, 020 549 30 25 of m.kho@rai.nl

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van de Funsports Xperience 2017. De perskamer vindt u in het Europacomplex van RAI Amsterdam (ingang K - 1e etage).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische HISWA. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van woensdag 8 t/m 12 maart 2017 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Download logo's

logo full color, JPG-format logo full color, EPS-format

logo full color, JPG-format

Download

logo full color, EPS-format

Download

Beeldmateriaal