KAARTVERKOOP IS GESLOTEN


Alle funsports onder één dak: kitesurfen, windsurfen, golfsurfen, wakeboarden, skimboarden, suppen, BMX en skateboarding. Probeer de vetste activiteiten, krijg tips van de echte pro's, koop de nieuwste gear van top merken of bekijk spectaculaire demo's tijdens de Funsports Xperience van 8 t/m 12 maart in RAI Amsterdam.Datum en locatie

Datum

Woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018


Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Nederland

Openingstijden

Woensdag 8 maart

11:00 - 18:00 uur

Donderdag 9 maart

11:00 - 22:00 uur

Vrijdag 10 maart

11:00 - 22:00 uur

Zaterdag 11 maart

10:00 - 18:00 uur

Zondag 12 maart

10:00 - 18:00 uur

Let op! Op weekdagen vanaf 11 uur geopend, in het weekend vanaf 10 uur. ​​​​​​

3 redenen voor bezoek aan Funsports Xperience

De activiteiten zijn voor iedereen beschikbaar vanaf 8 jaar!

1. De nieuwste producten

Je kan helemaal los tijdens de Funsports Xperience. De vetste merken zijn aanwezig, met de mooiste gear en scherpe beursaanbiedingen. Haal je nieuwe spullen voor aankomend seizoen bij o.a. Van den Berg Surf en TelstarSurf en chill daarna lekker met een drankje in de Hangout met andere boarders!


Bekijk alle activiteiten »

2. Speeltuin in funsports

Alle coole funsports onder 1 dak. Nieuwe producten, maar vooral heel veel actie! Pak een golf op de wavesurfer of kom wakeboarden, suppen en windsurfen de Pepsi Max Pool. Volg instructielessen of bekijk de spectaculaire demo's van de echte pro’s of test je skills in de kite- en waterskisimulator. Dit wordt gewoon super lachen!


Bekijk alle activiteiten »

3. BMX, Longboards, Slackline

Naast verschillende watersporten, kun je ook longboarden in de Landsport Area, balanceren op slacklines en de lucht in op de trampolines. Of ga hard op de BMX-track met de aanwezige BMX-bikes en probeer je nieuwste tricks! Heb je altijd al tips willen krijgen van de pro's? De beste teamriders van Nederland komen langs. Dus zorg dat je erbij bent!

Bekijk alle activiteiten »