De Funsports Xperience is een nieuw event dat een breed aanbod aan funsports promoot. Voor jou dé kans om bestaande funsporters, maar ook nieuwe jonge toetreders en 'herintreders' te ontmoeten. Het is een sterk podium voor productdemonstraties en om feedback te genereren over jouw producten.

Het event richt zich op de water gerelateerde boardsports (wind-, kite- en golfsurfen, wakeboarden, skimboarden en SUP-pen)
en landsporten zoals BMX, skateboarden, longboarden en skaten.

Top 3 redenen voor deelname aan de Funsports Xperience

Ontmoet in vijf dagen tijd duizenden funsporters. Versterk je merk(en), genereer feedback en verkoop nieuwe of overjarige producten.

Persoonlijke ontmoetingen

Deelnemen aan de Funsports Xperience geeft je de mogelijkheid om met funsports liefhebbers in contact te komen. Wat brengt jouw klanten naar je stand, waarom kopen zij je product en wat vinden zij er van? Ga in gesprek, leer jouw doelgroep kennen en profiteer van deze waardevolle informatie.

Verkopen

Veel bezoekers zullen graag hun uitrusting willen vernieuwen of uitbreiden. Leuke aanbiedingen kunnen ervoor zorgen dat je de investering voor het event direct terugverdient! Bovendien gaat het zaken doen door na de beurs, met bruikbare leads voor de rest van het jaar.

Naamsbekendheid

Voor minder bekende merken is zichtbaarheid in de markt van het grootste belang. Ook als jouw merk wel bekend is, laat je met jouw stand zien waar je voor staat en wat je de bezoekers nog meer te bieden hebt. Bovendien is de (vak)pers op de Funsports Xperience verzameld, op zoek naar nieuws: deelname is dé manier om gratis publiciteit te genereren.

Plattegrond (concept)

Nieuwe producten en veel actie tijdens de Funsports Xperience.
Aan deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleendBekijk de plattegrond »

Wie waren er aanwezig?

Vragen?

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over deelname of een origineel idee voor een activatie tijdens de Funsports Xperience, dan hoor ik graag van u!
U kunt me bereiken via onderstaande contactgegevens.

Gertjan Roos

Product Manager Funsports Xperience
T: 06 – 10191687
E: g.roos@rai.nl